Maatregelen tijdens deze periode van COVID-19, veroorzaakt door het coronavirus

COVID-19

Op de camping gelden dezelfde regels als bij u thuis en op de rest van het Belgische grondgebied.

Ook zullen er ons enkele specifieke regels worden opgelegd, bijvoorbeeld betreffende het sanitair gebouw. We vragen u de regels te eerbiedigen!

Wij van onze kant gaan ons uiterste best doen om het voor u veilig te houden: er zullen dit jaar geen activiteiten worden georganiseerd op onze camping, we zullen het aantal kampeerders wat beperken zodat we iedereen een ruime plaats kunnen aanbieden, waar u zeker aan social distancing zal kunnen doen.

Om er zeker van te zijn dat we voor u ook een plaats hebben, vragen we u vriendelijk vooraf te reserveren

 

Activiteiten

 

OP CAMPING DE MARCOURT IS ER STEEDS IETS TE BELEVEN…
DANKZIJ DE VRIJWILLIGE INZET VAN VELE KAMPEERDERS!

Toen Claude Balthazard in 2003 de camping overnam was het er rustig… te rustig zelfs! Er was de natuur om van te genieten, en dat was het! De mensen zaten buiten, maar ieder op zijn eigen terrein. Tot op een dag Emile, die ons in 2015 tot onze grote spijt ontviel, voorstelde om tijdens het hoogseizoen op zaterdagavond voor een etentje te zorgen. Een schitterend idee!  Meteen stonden er een aantal vrijwilligers klaar om Emile, die we later waarderend “Chef Emile” noemden, een handje toe te steken. Sindsdien zijn de zaterdagen niet meer het zelfde: nu zit iedereen op zaterdagavond bij elkaar, op het terras of bij slecht weer in de cafetaria of onder één van de partytenten.

Het bleef niet bij een paar etentjes op zaterdag, maar in de voorbije jaren kwamen andere residenten met voorstellen, en staken nog meer vrijwilligers de handen uit de mouwen. Bijna elk jaar zijn er nieuwe activiteiten. Zo zetten we op woensdag oude en minder oude volksspellen voor kinderen én voor volwassenen buiten, organiseert Johnny  een echte sneukelfietstocht, is er elk jaar een petanquetoernooi voor de kinderen én voor de volwassenen... Onze huis-DJ Koko zorgt voor de "ambiance" op de twee dansavonden, de karaoke enz. Er zijn quiz- en bingoavonden, enzoverder!

 

 

In juli en augustus is er elke woensdag van 17 tot 21u  een artisanale markt in het dorp.